Včelaprodukt - Vavřinec TurčínVavřinec Turčín, Poštovní 157, 691 85 Dolní Dunajovice, web: vcelaprodukt.cz

Včelí produkty

 

Propolisová mast                        

s peruánským balzámem a medvědicí lékařskou, antiseptická a hojivá. Je určena k ošetřování ekzémů, akné, kožních defektů, lupénky, atopie, popálenin, bércových vředů, praskající kůže i jiných poranění.
50ml

Cena :  145,- Kč                                                                                                                         

 

Propolisová tinktura extra silná  

Obsahuje až 20% rozpuštěných propolisových látek v 80% lihu. V koncentrovaném stavu používáme na potírání aft, akné, vřídků, zubních krčků, hnisavých ran, lůžek, apod. Dostatečně ředěná tinktura je určena ke kloktání na odhlenění a k výplachům úst při paradontóze.
20ml

Cena :  110,- Kč                                                                                                                        

 

Včelí pyl rouskovaný   

Je vhodný na snižování tlaku, odbourávání stresových hormonů, čištění krve a krvetvorbu. Pomáhá na prostatické i menopauzální potíže. Užívá se při nachlazení, chřipce a únavě. Je výborným stimulátorem imunity.
80g

Cena :  105,- Kč                                                                                                                        


Bylinkový sirup NACHLAZENÍ

s českým medem a vitamínem C. Obsahuje sléz maurský, proskurník, prvosenku, květ lípy, lékořici lysou, jitrocel kopinatý, květ černého bezu, mateřídoušku, eukalyptus, šťávu z černého rybízu. Pomáhá při zánětech horních cest dýchacích, virózách, kašli a nachlazení. Rozpouští hleny a zklidňuje podrážděné sliznice, zlepšuje dýchání a navozuje klidný noční spánek. V období nemoci ulehčuje její průběh.
Není určen pro děti do 3 let.
325g

Cena :  127,- Kč                                                                                                        

 

Bylinkový sirup JITROCEL + echinacea

s českým medem a vitamínem C. Obsahuje jitrocel kopinatý, echinaceu purpurea, eukalyptu. Zlehčuje průběh viróz, zápalů plic a hlasivek, kašle aj. zánětlivých chorob v oblasti krku, horních cest dýchacích a průdušek. Pomáhá posilovat a budovat imunitu, uvolňovat hleny, usnadňuje odkašlávání a dýchání. Preventivní podávání je vhodné při zvýšeném výskytu onemocnění horních cest dýchacích, nachlazení a kašle.
Není určen pro děti do 3 let.
325g

Cena :  127,- Kč                                                                                                        

 

Bylinkový sirup KAŠEL

s českým medem a vitamínem C. Obsahuje dobromysl, proskurník, lékořici, květ lípy, jitrocel kopinatý, diviznu, tymián, chrpu, acerolu koncentrát, eukalyptus. Pomáhá při virózách, zápalech hlasivek, kašli aj. zánětlivých chorobách v oblasti krku a horních cest dýchacích. Pomáhá uvolňovat hleny, zklidňuje podrážděné hlasivky, usnadňuje odkašlávání a dýchání.
Není určen pro děti do 3 let.
325g

Cena :  127,- Kč                                                                                                        

 

Bylinkový sirup PRŮDUŠKOVÝ

s českým medem a vitamínem C. Obsahuje květ tužebníku, sléz maurský, květ lípy, jitrocel kopinatý, diviznu, truskavec, šípek, lišejník islandský, šťávu z černého rybízu. Pomáhá při potížích v oblasti dolních cest dýchacích, při virózách, nachlazení, zápalech plic a kašli. Uvolňuje hleny a zklidňuje podrážděné průdušky, usnadňuje odkašlávání, dýchání a navozuje klidný noční spánek. V období nemoci ulehčuje její průběh.
Není určen pro děti do 3 let.
325g

Cena :  127,- Kč                                                                                                       

 

Bylinkový sirup IMUNITA

s českým medem a vitamínem C. Obsahuje echinaceu, rakytník,vachtu třílistou, maralový kořen, šípek,měsíček lékařský, aloe vera, ženšen. Pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost organismu. Preventivní podávání je vhodné při zvýšeném výskytu viróz, onemocnění horních cest dýchacích, nachlazení, zápalech plic, kašli, střevních aj. infekcích. Velmi vhodné je používání po prodělané nemoci a k celkovému posílení imunity.
Není vhodné pro děti do 3 let.
325g

Cena :  127,- Kč                                                                                                        

 


 




 


 


 


 


 


 

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies